Regimul de slăbire BioStil


 Orice cură de slăbire ar trebui să aibă ca unic obiectiv slăbirea  sănătoasă.


 Puțini sunt cei care știu că pentru a slăbi este îndeajuns să renunți la obiceiurile alimentare nesănătoase: mâncatul în exces, hrana de tip fast-food, excesul de dulciuri și produse de patiserie, lichidele sintetice și alcoolul, sedentarismul etc. Dacă dorești să slăbești într-un mod sănătos trebuie să nu cedezi tentației de a apela la o cură de slăbire rapidă sau radicală. 

Regimul de slăbire BioStil îți oferă oportunitatea de a slăbi sănătos, păstrându-ți, în același timp, pofta de viață. Acest regim are la bază principiile unei alimentații echilibrate și ține cont de rigorile nutriției, metabolismului și ritmului circadian.

Regimul de slăbire BioStil este alcatuit din doua etape: în prima, scopul este înlăturarea din alimentația ta a tot ceea ce îți face rău,  iar în a doua, tinta este scăderea rațională a greutății și instalarea unui stil de viață sănătos.

Deci, pentru a trece la prima faza informează-te despre alimentele și obiceiurile dăunătoare sănătății tale și elimină-le din viața ta – citește despre acest subiect aici și aici

Apoi, poți trece la aplicarea Regimului de slăbire BioStil, după următoarea schemă :

  • MIC DEJUN (08:00 – 08:30)

- o banană sau shake de fructe, cereale integrale(nu musli sau cereale cu ciocolată deoarece îngrașă),  apoi o cană de ceai verde. 

  • GUSTARE

- un măr sau o portocală, dar nu banane, struguri sau kiwi.

  • PRÂNZ (12:30 – 13:00)

- brânzeturi nefermentate, pește sau carne slabă (pasăre) cu garnituri de legume, salate și verdețuri proaspete.

IMPORTANT - cu o jumătate de oră înainte prânzului o cană de ceai verde.

  • GUSTARE

- un pumn de alune sau de migdale ori fistic, sau fructe.

  • MASA PRINCIPALĂ (16:30 - 17:00) 

- supe sau ciorbe de legume și leguminoase sau preparate din orez ori fasole, linte sau cartofi cu  salate și verdețuri proaspete,  o felie de păine integrală sau bruschete din cereale integrale.

  • CINA(nu mai tărziu de ora 20:00)

- în fapt, este ultima gustare și constă dintr-un ceai calmant (tei, iasomie, măceșe, soc) și un baton de cereale fără zahăr.

IMPORTANT : Nu uita să faci mișcare în fiecare zi !

Cel mai simplu mod de a avea activitate fizică este... mersul pe jos. Se știe că plimbarea este activitatea care antrenează cel mai mare număr de mușchi din organism și, de aceea, consumă la fel de multe calorii precum practicarea unui sport. Îți recomandăm să ieși măcar 30 de minute la plimbare după MASA PRINCIPALĂ.

REȚINE !

Așadar, tot ceea ce ai de făcut este să te decizi dacă, într-adevăr, vrei să redevii persoana de care erai mulțumită odată.

Deși nu vei slăbi radical într-un timp foarte scurt, te asigurăm  că pierderea în greutate va fi durabilă și că nu te vei confrunta cu temutul efect yoyo, ce apare în urma unor cure de slăbire rapide și radicale !



SUCCES !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu